Nu echt van start met Vers Toneel!

Spannend, we gaan nu echt beginnen! De repetitieruimte is geregeld, leden zijn aangemeld, lesplan is klaar… Over twee nachtjes hebben we de eerste repetitie van de enige toneelgroep voor jongeren in ‘s-Heerenberg. Wij hebben er zin in, en zijn er van overtuigd dat we samen in november een topvoorstelling op de planken kunnen zetten!

Leuk nieuws: inmiddels ook wat subsidie binnengehaald, waardoor we in ieder geval investeringen kunnen doen die nodig zijn voor licht, geluid en decor. Echt super, dank aan VSBfonds en Stichting het Gasthuis Bergh voor de financiële ondersteuning.

VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

Stichting het Gasthuis heeft statutair bepaald dat het uit de jaarlijkse netto revenuen uitkeringen zal verstrekken in de sociale sfeer, die ten goede komen aan jongeren en ouderen in ‘s-Heerenberg.

We gaan er goed gebruik van maken.

Nieuwsgierig geworden? Vrijblijvend komen kijken kan en mag altijd. Laat het even weten via [email protected]!